TERASSI

Terassi hankintalistalla ensi kesäksi? Patio valmisterassi on elementtirakenteinen, helposti ja nopeasti toteuttava laadukas terassiratkaisu sinulle, joka arvostat omaa aikaasi ja hyvää laatua.

 

Millainen terassi sinulle sopisi? Trendikäs lehtikuusesta tehty  vai perinteisempi, jossa kansilaudoitus on kestopuuta?

Patio valmisterasseja on saatavilla eri kokoisina ja eri näköisinä. Tehtäväksesi jää vain valita sopiva malli ja me huolehdimme lopusta. Voit tilata terassin standardikokoisena tai räätälöitynä toiveidesi mukaan. 

Helppo asentaa

Säästä aikaa ja itseäsi. Valmisterassi on helppo ja nopea asentaa. Selkeiden ohjeiden avulla terassi on helppo asentaa ilman aiempaa kokemusta. Katso asennusvideo tästä.

Laadukas lopputulos

Sisätiloissa tapahtuva ja laatuvalvottu valmistus takaa hyvän lopputuloksen. Terassi ei notku ja näyttää hyvälle pidemmänkin ajan jälkeen.

Helposti laajennettavissa

Patio valmisterassi on varusteltavissa esimerkiksi terassivaloilla, kaiteilla, pergolalla ja kukkalaatikoilla. Löydät yhteensopivat oheistuotteet verkkokaupastamme.

Terassi elementeistä – PATIO valmisterassi

Elementtirakenteinen Patio valmisterassi valmistetaan sisätiloissa, valvotuissa olosuhteissa. Tämän ansiosta laadunvalvonta on helppoa, eivätkä sääolosuhteet tai työmaan tyypilliset haasteet, kuten rajoitettu tila tai valaistus vaikeuta terassin rakentamista. Meluisimmat, pölyisimmät ja hankalimmat työvaiheet tehdään siis muualla kuin kotipihassasi.

Valmisterassi toimitetaan elementteinä, asentaminen on helppoa ja nopeaa. Asennusta varten saat selkeät ohjeet sekä linkin asennusvideoon, mikäli haluat katsoa ohjeet videolta. Asentamiseen tarvitset vain ruuvinvääntimen sekä avustajan elementtien liikutteluun.

 

terassi ja kukkalaatikot
Terassi ja kylpytynnyri

Kuinka valmisterassi asennetaan?

Asentaminen on helppoa ja nopeaa, aiempaa kokemusta terassin rakentamisesta ei tarvita.

Valmisterassi asennetaan säätöjalkojen ja betonilaattojen päälle. Verkkokaupasta voit tilata terassin kahdella eri säätöjalan korkeudella. Säätöjalka mahdollistaa asennuksen vaikka asennusalueen pinta ei olisikaan aivan tasainen.

Kestävä ja tukeva runkoratkaisu

Valmisterassin runko valmistetaan A-luokan kestopuusta, joka on tarkoitettu maanvaraisiin rakenteisiin. Kaikki terassin rungon leikkauspinnat käsitellään puunsuoja-aineella ja kiinnitykset tehdään haponkestävillä ruuveilla. Terassi on tukeva ja kestävä, terassin rungolla on viiden vuoden takuu.

Patio valmisterassi on helposti muokattavissa, voit myöhemmin laajentaa terassia lisäämällä moduuleita tai pienentää poistamalla niitä. Voit myös varustaa terassin esimerkiksi kaiteilla, pergolalla, terassivaloilla ja näkösuojalla. 

Minne valmisterassi voidaan asentaa?

Valmisterassin voit asentaa melkein mihin tahansa, omakotitalon, pari/rivitalon tai vapaa-ajan asunnon yhteyteen.

Saat meiltä selkeät ohjeet perustusten tekemiseen.  Terassin perustus tapahtuu betonilaattojen päälle säätöjaloilla, jotka sallivat jonkin verran maanpinnan kallistusta ja epätasaisuuksia. Toimitus sisältää myös aluskankaan terassin alle, estäen aluskasvillisuuden kasvun terassin alla.

Patio terassi

Tutustu terassimallistoon verkkokaupassa

Tutustu terassimallistoon verkkokaupassa

Valmisterassin edut

Valmisterassi on nimensä mukaisesti mahdollisimman valmiiksi rakennettu, elementtirakenteinen terassi. Valmisterassin merkittävin etu paikallaan rakennettavaan terassiin verrattuna on vaivattomuus; valmisterassi on helppo ja nopea asentaa ilman hankalimpia työvaiheita. Asennustyössä tarvitaan ainoastaan ruuvinväännintä.

Kestopuu terassimateriaalina

Kestopuu eli painekyllästetty puu on erittäin suosittu materiaali terassien rakentamisessa kestävyytensä ja pitkäikäisyytensä vuoksi.  Kestopuun käyttö terassin rakentamisessa onkin erinomainen valinta, sillä se vaatii vähemmän huoltoa ja kestää pidempään kuin tavallinen puu. Tässä artikkelissa käsitellään kestopuun käyttöä terassimateriaalina.

Terassin kansilaudan valinta

Terassin suunnittelussa ja hankkimisessa yksi oleellisimmista kysymyksistä terassin koon ohella on käytettävä kansilauta, jolla terassi pinnoitetaan. Kansilauta on terassin näkyvin osa ja luonnollisesti myös osa joka on eniten sääolosuhteiden ja kulutuksen kohteena. Valinta eri materiaalien väliltä ei ole aina helppo. Lue tästä vinkit terassilaudan valintaan.

Terassin öljyäminen ja huolto

Terassi joutuu varsin kovalle rasitukselle sääolosuhteiden, kulutuksen ja UV-säteilyn vaikutuksen johdosta. Tämän vuoksi terassin kunnosta tulisi pitää huolta. Terassin pesu pitäisi tehdä aina tarvittaessa, yleensä vuosittain jotta terassin kunto pysyy hyvänä ja ulkoasu siistinä. Lue tästä vinkit terassin huoltoon!

Terassin sisustaminen - vinkit ja ideoita

Terassin sisustaminen herättää tilan henkiin ja tekee terassista ihanan paikan rentoutua, viettää aikaa ja nauttia ulkoilmasta. Terassin sisustus voi kuitenkin olla joskus hieman haastavaa. Tässä artikkelissa jaamme muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua luomaan terassistasi kauniin ja toimivan tilan.

PATIO MODERN TERASSI – JA PATIOMALLIT

TERASSI – IDEOITA JA VINKKEJÄ

Terassin kaiteet

Kaiteet tuovat terassille turvallisuutta ja tyyliä. Köysikaiteella rajaat terassia ja saat aikaan tyylikkään ulkonäön. Köyden väreinä luonnonruskea ja musta. Köysikaide sopii hyvin esimerkiksi kylpytynnyrin tai ulkoporealtaan kanssa. Vinorimakaide toimii suojakaiteena ja tarjoaa myös turvallisuutta, mikäli putoamiskorkeus terassin laidalta edellyttää kaiteen asentamista. 

Mikäli haluat suojata terassia naapurin katseilta tai vaikkapa tuulelta, saat suojaa terassille asentamalla vinorimoitetun näkösuojan.

Lue lisää terassin kaiteista

terassin kaiteet ja kylpytynnyri
Pergola ja terassivalot

Pergola

Pergolasta toimii tilanjakajana ja tuo tunnelmaa pihamaallesi. Loihdi terassistasi pergolan avulla vaikkapa kesäkeittiö tai viihtyisä oleskelutila. Verkkokaupasta löydät 3×3 ja 3×4- kokoiset pergolamallit. Pergola on mitoitukseltaan yhteensopiva vinorimakaiteiden ja näkösuojien kanssa.

Lue lisää pergolasta tästä.

Terassivalot

Jatka terassikautta pimeneviin syksyn iltoihin varustamalla valmisterassi terassivaloilla. Upotettavat LED-valaisimet on helposti jälkiasennettavissa kaikkia Patio valmisterasseihin, koska kyseessä on 12V heikkovirtajärjestelmä, et tarvitse asentamiseen sähkömiestä. Asentaminen on helppoa ja nopeaa suomenkielisten ohjeiden ja asennustarvikkeiden avulla. Voit myös tilata valmisterassin valmiiksi asennetuilla terassivaloilla, tällöin tehtäväksesi jää vain kytkeä johdot toisiinsa.

Terassivalojen ohjaus tapahtuu älypuhelimen avulla. Voit sytyttää ja sammuttaa valot, ajastaa toiminnan tai käyttää hämäräkytkintä jolloin valot ovat päällä vain pimeällä.

Lue lisää terassivaloista tästä.

Terassivalot
terassi ja kukkalaatikot

Kukkalaatikot

Terassin kanssa samaa tyyliä edustavat kukkalaatikot sopivat hyvin tilanjakajiksi ja tuovat terassille tunnelmaa ja ulkonäköä. Kukkalaatikoita on saatavilla eri kokoisina, materiaaleina kestopuu ja lehtikuusi.

Lue lisää tästä

Terassin turvallisuus

Terassi on ihana paikka nauttia ulkoilmasta, rentoutua ja viettää aikaa perheen ja ystävien kanssa. Kuitenkin terassit voivat myös aiheuttaa turvallisuusriskin, etenkin jos ne eivät ole asianmukaisesti suunniteltu tai huollettu.  Tässä artikkelissa käsitellään terassin turvallisuuteen liittyviä tärkeitä näkökohtia.

Minkä kokoinen terassi?

Minkä kokoinen terassi olisi sopiva? Terassi on loistava lisä ulkotiloihin, joka voi tarjota viihtyisän paikan rentoutumiseen, sosiaaliseen kanssakäymiseen ja ulkoilmaelämään. Terassin oikea koko on tärkeä seikka, joka vaikuttaa terassin toimivuuteen, ulkonäköön ja käytettävyyteen. Joten mitkä ovat tärkeimmät tekijät terassin koon valinnassa?

TERASSIPROJEKTI mielessä eikä verkkokaupasta löytynyt sopivaa tuotetta?

TERASSIPROJEKTI mielessä eikä verkkokaupasta löytynyt sopivaa tuotetta?

Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä!