Parvekkeen puulaatta | Mänty Puuvalmis | Mittatilaus

79,00 /m2

Helposti ja nopeasti asennettava parvekkeen puulattia, joka on valmistettu mittojesi mukaan. Asentaminen ei vaadi työkaluja. Parvekkeen puulattia toimitetaan elementteinä, jotka voidaan nostaa tarvittaessa pois vaikkapa siivousta varten.

Kuinka otat mitat parvekkeestasi:

  • Mittaa parvekkeen leveys ja pituus.
  • Ota useampia mittoja, valitse pienin mitoista.
  • Mittaa myös vapaa korkeus oven alalaidasta lattian pintaan, minimi 30mm.
  • Tilausta varten syötä tarkat mitat, me huolehdimme tarvittavasta asennusvarasta.

Toimitusaika 1-2 viikkoa.

Pinta-ala m2
Hinta
Paytrail
Klarna terassikauppa

Helposti ja nopeasti asennettava parvekkeen puulattia, joka on valmistettu mittojesi mukaan. Asentaminen ei vaadi työkaluja. Parvekkeen puulattia toimitetaan elementteinä, jotka voidaan nostaa tarvittaessa pois vaikkapa siivousta varten.

Tuo luonnonläheisyys parvekkeellesi tällä ekologisella, männystä valmistetulla puulattialla. Luonnonkaunis ja kestävä, tämä parvekkeen lattia on suunniteltu tuomaan luonto lähemmäs arkeasi samalla kun vaalit ympäristöä.

Tuotteen ominaisuudet:

Luonnonmateriaali: Parvekkeen puulattia on valmistettu kotimaisesta männystä. Mänty on luonnonmateriaali, joka kestää aikaa ja säilyttää samalla kauniin ulkonäkönsä vuosien varrella.

Ekologinen valinta: Valitsemalla puulattian tuet ympäristöystävällistä valmistusta ja kestävää metsätaloutta. Mänty on uusiutuva luonnonvara, ja sen käyttö vähentää riippuvuutta luontoa kuormittavista materiaaleista.

Säätä ja käyttöä kestävä: Mänty on tunnettu säänkestävyydestään. Parvekkeen puulattia kestää vaihtelevia sääolosuhteita, auringonpaistetta ja sadetta.

Helppo asennus: Parvekkeen puulattia toimitetaan valmiiksi mittojen mukaan valmistettuna, mikä tekee asennuksesta vaivatonta. Asentamiseen et tarvitse työkaluja. Mukana tulevat selkeät ohjeet varmistavat, että saat lattian paikalleen helposti.

Kaunis ulkonäkö: Parvekkeen puulattia tuo luonnollista lämpöä ja kauneutta ulkotilaasi. Männyn luontainen sävy ja syykuviot luovat miellyttävän visuaalisen vaikutelman, joka sulautuu saumattomasti ympäristöönsä.

Matala asennuskorkeus: Matala asennuskorkeus mahdollistaa asentamisen useimmille parvekkeille siten, että parvekkeen ovi mahtuu hyvin aukeamaan. Tarkistathan kuitenkin vapaan asennuskorkeuden mittaamalla etäisyyden parvekkeen oven alareunasta lattian pintaan.

Tekniset tiedot:

  • Materiaali: Kotimainen mänty, puuvalmis
  • Paksuus: 27mm
  • Koko: Mittatilaustuote
  • Paketissa mukana: Puulattiat ja asennusohjeet

Huomioithan että parvekkeen puulattiassa käytettävä askeläänieriste on bitumipohjainen ja saattaa jättää kuumissa lämpötiloissa jälkiä allaolevaan lattiapintaan.