TERASSIVALOT

 

terassin valo
pergolan valaistus pallovalaisin

Terassivalot tuovat tunnelmaa pimeneviin iltoihin!

Terassivalot tekevät terassistasi tunnelmallisen tilan viettää hämärtyvää iltaa vaikkapa grillatessa ja ruokaillessa. Terassikausi on parhaimmillaan vielä loppukesästä ja alkusyksystä, jolloin illat ovat vielä lämpimiä mutta hämärä alkaa tulemaan aikaisemmin. Upotettavat valot tuovat terassille kauniin ja tunnelmallisen valaistuksen.

Terassivalojen värilämpötila on 3000K, eli lämmin valkoinen. Valaisimien runko on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sillä on 3 vuoden takuu.

Tutustu terassivaloihin verkkokaupassa.

Asenna terassivalot helposti itse

Terassivalot on helposti ja turvallisesti asennettavissa itse mukana tulevien ohjeiden avulla. Asennukseen et tarvitse sähkömiestä koska valaistus toimii 12 voltin heikkojännitteellä. Valaisimet ovat vesitiiveydeltään IP67- luokkaa ja soveltuvat siten ulkokäyttöön.

Mikäli tilaat terassivalot valmisterassin yhteydessä, asennamme ne sinulle valmiiksi. Tehtäväksesi jää vain kytkeä johdot yhteen ja asentaa sovellus puhelimellesi.

upotettava terassivalo
terassivalot ja pergola

Sytytä ja sammuta terassivalot älypuhelimellasi

Terassivalojen ohjaus tapahtuu älypuhelimen sovelluksella. Terassivalojen mukana toimitetaan SMART mobiiliohjausyksikkö johon älypuhelimesi yhdistyy sovelluksen kautta Bluetooth-yhteydellä. Yhteyden kantama on jopa 80 metriä.

Garden Lights-sovelluksen voit ladata Google Playsta tai App Storesta. Sovelluksen avulla voit kytkeä valaistuksen päälle tai pois, ajastaa toimimaan haluttuina aikoina tai valita automaattisen hämäräkytkimen ohjaamaan terassivaloja.

Pergolan valaistus pallovalosarjalla 

Jos sinulla on pergola tai olet aikeissa hankkia sellaisen, kannattaa se valaista pallovalosarjalla! 

10 metrin pituinen sarja sisältää kymmenen LED- pallovalaisinta. Suosittelemme kahden sarjan asentamista 3×3-kokoisen pergolan kattorimoitukseen ja kahden tai kolmen asentamista isompiin pegoloihin. Pallovalaisimien värilämpötila on 3000K, eli sama lämmin valkoinen kuin upotettavilla terasivaloilla. Näin ollen valaisimet sopivat hyvin asennettavaksi samaan tilaan.

Polttimon keskimääräinen käyttöikä on noin 20 000 tuntia.

Pallovalot voidaan kytkeä samaan sarjaan terassivalojen kanssa, tällöin kaikki valot syttyvät ja sammuvat samaan aikaan.

pergolan valaistus pallovalaisin

Terassivalot ovat sähkönkulutukseltaan pieniä

– Yhden upotettavan terassivalon teho on 0,5W. Kuuden valon sarjan teho on 3W ja kahdeksan valon sarjan teho 4W.

– SMART-mobiiliohjausyksikön virrankulutus on 1W.

– Pallovalosarjan 10 led-valon ketjun kokonaisteho on 8W.

Terassin LED-valot ovat siis kulutukseltaan todella pieniä. Mikäli terassin valoja käytettäisiin joka päivä noin 8 tuntia vuorokaudessa, tarkoittaisi tämä sähkölaskun osalta muutamien eurojen kustannusta vuositasolla. Todellisuudessa kausi, jolloin valaisimia käytetään, on lyhyempi ja näin ollen niiden aiheuttama kustannus on käytännössä merkityksetön.

Lue tästä lisää sähkölaitteiden energiankulutuksesta ja vaikutuksesta sähkölaskuun

TERASSIVALOT

 • Upotettavat terassivalot 3×3 valmisterassille

  199,00
 • Upotettavat terassivalot 3×4 valmisterassille

  239,00
 • Mobiiliohjausyksikkö terassivaloille

  89,00
 • Terassivalot

  Pallovalosarja terassille

  69,00
Tilaa Patio Terassien uutiskirje – Luo unelmiesi ulkotila ja nappaa 10% alennuskoodi!

Tilaa Patio Terassien uutiskirje ja avaa portti inspiroiviin ulkotiloihin! Liity yhteisöömme, ja saat ensimmäisten joukossa:

Eksklusiivisia alennuksia: Nauti jäsenetuna erikoistarjouksista ja alennuksista valmisterasseihin, kaiteisiin, pergoloihin ja moniin muihin tuotteisiin. Tilatessasi uutiskirjeen saat heti käyttöösi 10% alennuskoodin.

Vinkkejä pihaan ja puutarhaan: Saat käytännön vinkkejä ja ideoita, miten luoda kaunis ja toimiva ulkotila. Olipa kyseessä sitten rentouttava patio, oma keidas parvekkeelle tai tyylikäs terassi, meillä on sinulle ideoita!

Ensimmäisenä tietoa uutuuksista: Ole ajan hermolla uusimmista tuotteista ja trendeistä ulkotilojen sisustuksessa. Löydä juuri sinulle sopivat ratkaisut!

Asiantuntijoiden neuvoja: Kuule asiantuntijoidemme vinkkejä ja neuvoja ulkotilojen suunnitteluun ja ylläpitoon. Varmista, että ulkotilasi säilyvät kauniina ja toimivina vuoden ympäri.

Tilaamalla uutiskirjeen vahvistan, että olen lukenut ja hyväksynyt Patio Groupin tietosuojaselosteen.