Verkkokaupan toimitusehdot

Verkko-kaupan toimitusehdot

Tilauksen voi tehdä joko verkkokaupastamme, sähköpostilla tai puhelimitse. Tilauksen tehtyäsi saat tilausvahvistuksen sähköpostiisi tai puhelimitse.

Tilaus sitoo asiakasta, kun tilaus on vahvistettu sähköpostitse. Mikäli tuote tehdään mittatilaustyönä, tilausta ei voi peruuttaa eikä tuotetta palauttaa. Asiakas on velvollinen tarkastamaan, että vahvistus on saapunut hänelle ja että tilausvahvistuksessa mainitut tuotteet vastaavat tilausta.

Asiakas on velvollinen selvittämään huolellisesti Patio Terassien verkkokaupan sivuilta tuotteen mitat, ominaisuudet ja soveltuvuuden asennuspaikalle.

Asiakas vastaa itse siitä, että suorittaa tuotteen mittauksen ja asennuksen oikein tuotteen mukana toimitettavan ohjeistuksen mukaisesti.

TOIMITUSTAVAT

Tuotteiden toimituksen osalta on valittavissa ilmainen nouto Vieremän toimipisteeltä tai rahti asiakkaan osoittamaan paikkaan Manner-Suomeen, jonne rahdin purku on mahdollista rekasta.

TOIMITUSKULUT

Asiakas vastaa rahdin kustannuksista. Toimituspaikan, painon ja tilavuuden mukaan määräytyvät hinnat näet tilausvaiheessa ostoskorista.

MAKSUTAVAT

 

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
paytrail.com/kuluttaja/tietoa-maksamisesta

Yhdessä Klarna Bank AB:n (julk.) kanssa (päätoimipaikan osoite Sveavägen 46, 111 34 Tukholma, Ruotsi) tarjoamme seuraavia maksutapoja, joissa maksu tehdään suoraan Klarnalle:

  • Maksa nyt: korttimaksut (Visa, Visa Electron, Mastercard), verkkopankkimaksu (Osuuspankki, Danske Bank, Nordea, Aktia, Säästöpankki ja S-Pankki) ja Klarnan suoramaksu.
  • Maksa myöhemmin: lasku, maksuaika 14 vuorokautta tuotteiden toimittamisesta
  • Pilko maksusi: 6, 12, 24 ja 36 kuukauden maksusuunnitelma ja joustavat maksut.

Löydät lisätietoa Klarnasta täältä ja Klarnan käyttöehdot täältä. Klarna käsittelee henkilötietojasi soveltuvan lainsäädännön ja Klarnan tietosuojaselosteen mukaisesti.

Muut maksutavat

  • Yrityksille ja julkishallinnolle: Voitte valita haluamanne laskun toimitustavan 3 eri vaihtoehdosta: verkkolaskupdf-lasku tai postitse toimitettava kirjelasku. Tarkistamme yrityksen luotto- ja osoitetiedot. Myyjä varaa oikeuden olla lähettämättä tuotteita laskulla.

TOIMITUSAIKA

Toimitusaika on tuotekohtainen, ja se on nähtävillä tuotteen tiedoissa. Ilmoitettu toimitusaika on arvio. Lopullinen toimitusaika määräytyy varastotilanteen, raaka-aineiden toimittajien toimitusrytmin ja kuljetusliikkeiden ajoaikataulujen mukaan. Toimitusaika-arvio ilmoitetaan tilauksen yhteydessä. Emme vastaa toimituksen viivästymisen aiheuttamista kustannuksista.

HINNAT JA ARVONLISÄVERO

Hinnat ilmoitetaan euroissa ja ne sisältävät ALV:n %. Myyjä varaa itselleen oikeuden pidättäytyä toimittamasta tuotetta hinnoitteluvirhetapauksessa. Myyjä varaa oikeuden muuttaa verkkokaupassa mainittuja hinnaston hintoja.

OMISTUSOIKEUS

Kaikki tuotteet ovat myyjän omaisuutta kunnes tuotteet on maksettu kokonaisuudessaan.

VAIHTO- JA PALAUTUSOIKEUS

Verkkokaupasta tilatuilla tuotteillamme on pääasiassa 14 päivän peruuttamis- ja vaihto-oikeus tuotteen vastaanottopäivästä lukien. Jos tuote tai tuotteet toimitetaan useammassa erässä, 14 päivän määräaika lasketaan viimeisen tavaraerän vastaanottamisesta. Peruuttamisoikeutta laskettaessa mukaan luetaan viikonloput ja pyhäpäivät, pois lukien vastaanottopäivä. Määräajan noudattamiseksi riittää, että ilmoitus peruuttamisesta on tehty määräajassa.

Peruuttamisesta voi ilmoittaa vapaamuotoisesti sähköpostitse tai käyttämällä sähköistä tuotteen takuu- ja palautuslomaketta. Pelkkä tavaran palauttaminen tai noutamatta jättäminen ilman yksiselitteistä peruuttamista koskevaa ilmoitusta ei riitä. Asiakkaan vastuulla on tarvittaessa näyttää, että peruuttamisilmoitus on tehty. Peruuttamiselle ei tarvitse ilmoittaa syytä.

Asiakkaan on pidettävä vastaanottamansa tuote olennaisesti muuttumattomana ja vaurioitumattomana siihen saakka, kunnes asiakas on päättänyt pitää tavaran. Tuotetta ei katsota otetuksi käyttöön, jos asiakas on käsitellyt tuotetta vain siten kuin on tarpeen sen luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi.

Mikäli asiakas antaa tilauksen yhteydessä yrityksen nimen, katsotaan, että tilaus tulee yritykselle. Tällöin kuluttajasuojalain mukainen peruuttamisoikeus ei ole voimassa.

Tuotteet on palautettava rahtina, hyvin pakattuna annettujen ohjeiden mukaisesti tai tuomalla tuote suoraan toimipisteeseemme. Asiakas vastaa palautettavan tuotteen rahtikustannuksista. Tuotteet on palautettava viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Määräaikaa on noudatettu, jos asiakas lähettää tuotteet takaisin ennen kyseisen 14 päivän määräajan päättymistä.

Asiakas on vastuussa vain sellaisesta tuotteen arvon alentumisesta, joka on seurausta muusta kuin tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden toteamiseksi tarvittavasta käsittelystä. Mahdollisista kuljetusvaurioista on tehtävä välittömästi vahinkoilmoitus kuljetusliikkeelle ja verkkokaupalle.

Jos asiakas peruuttaa sopimuksen, palautamme asiakkaalle kaikki asiakkaalta saamansa suoritukset, myös toimituskustannukset (paitsi lisäkustannuksia siitä, että asiakas on valinnut edullisimmasta vakiotoimitustavasta poikkeavan toimitustavan), viivytyksettä heti palautettavan tavaran saavuttua takaisin. Suoritamme palautuksen sillä maksutavalla, jota asiakas on käyttänyt alkuperäisessä liiketoimessa, ellei asiakas ole nimenomaisesti suostunut muuhun, ja joka tapauksessa siten, ettei asiakkaalle aiheudu suoritusten palauttamisesta kustannuksia.

Voitte ennen palautusta tiedustella asiakaspalvelulta todelliset palautuskustannukset rahtien palautuksiin.

Mittatilaustuotteilla ei ole vaihto- tai palautusoikeutta eikä sopimusta voida peruuttaa.

TAKUU

Valmisterassien runkorakenteella on 5 vuoden takuu. Valmisterassin ja siihen liittyvien oheistuotteiden asennuksessa on noudatettava mukana toimitettavia asennusohjeita. Takuu ei vastaa kansilaudoituksen normaalia kulumista.

TUOTETIEDOT

Tuotteiden tiedot ovat näkyvissä verkkokaupassa. Mikäli tiedoissa on merkittävä virhe, asiakkaalla on oikeus palauttaa tuote. Palautuksen tulee tapahtua 14 vuorokauden aikana tuotteen vastaanottamisesta.

Tuotteiden mitoissa on huomioitava puun eläminen kosteuden vaihtelun mukaan. Lopullisen tuotteen osalta suurin poikkeama annetuista mitoista on 1%.

VAHINGOITTUNUT PAKETTI

Mikäli lähetys on rikkoutunut tai pakkaukseltaan vioittunut, tee siitä heti kirjallinen vahinkoilmoitus rahdin toimittajan kanssa. Emme vastaa kuljetuksessa aiheutuneista vahingoista.