Tyylikkäät ja kodikkaat oleskelutilat

Pergola

Pergola jakaa tilaa ja tuo viihtyisyyttä pihallesi tai puutarhaan. Kestopuurakenteinen pergola nostaa terassisi ilmeen uudelle tasolle! 

PATIO pergola on valmistettu mahdollisimman valmiiksi ennen toimitusta. Asentaminen on helppoa ja nopeaa. Tarvitset vain ruuvinvääntimen, asennuspaketti sisältää asennusohjeet ja kaikki kiinnitystarvikkeet sekä tarvittavat ruuvikärjet.

PERGOLAT JA LISÄVARUSTEET

 • Pergola terassille

  Patio pergola 3×3

  799,00
 • Pergola terassille

  Patio pergola 3×4

  999,00
 • Pergola näkösuoja sohvaryhmä

  Pergolan näkösuoja | Kestopuu vinorima | 3m

  699,00
 • Pergola näkösuoja sohvaryhmä

  Pergolan näkösuoja | Kestopuu vinorima | 4m

  899,00
 • Pergola kalustettuna

  Patio Koko-Classic 3×3, terassikokonaisuus

  3.290,00
 • Pergola kalustettuna

  Patio Koko-Classic 3×4, terassikokonaisuus

  3.690,00
 • Pergola kalustettuna

  Patio Koko-Diagonal 3×3, terassikokonaisuus

  3.490,00
 • Pergola kalustettuna

  Patio Koko-Diagonal 3×4, terassikokonaisuus

  3.890,00
 • Harjakattoinen pergola

  Patio harjakattoinen pergola 3×3

  1.190,00
 • Harjakattoinen pergola

  Patio harjakattoinen pergola 3×4

  1.290,00

Terassin, pergolan, terassivalojen ja näkösuojan asentaminen

Pergola – huvimaja, kesäkeittiö tai vaikkapa tila ulkoporealtaalle

Pergolasta on moneksi! Perinteisesti pergola mielletään vain kattamattomaksi oleskelutilaksi mutta käyttötarkoituksia on monia. Se toimii tilanjakajana ja erinomaisena sijoituspaikkana kesäkeittiölle tai ulkoporealtaalle.

Pergolan voi asentaa talon yhteyteen tai kauemmaksi vaikkapa valmisterassin yhteyteen, omaksi kokonaisuudekseen.

Varustamalla pergolan aitaelementeillä saat suojaa tuulelta ja näkösuojan naapureiden katseilta. 

Pergola kalustettuna<br />

Pergola kestopuusta

Patio Pergola on valmistettu kotimaisesta, ruskeasta kestopuusta. Kestopuu kestää hyvin suomalaisia sääolosuhteita ja on varsin huoltovapaa. Huoltotoimenpiteeksi riittää 1-2 vuoden välein tehtävä käsittely puunsuoja-aineella tai öljyllä, ensimmäisenä vuonna käsittelyä ei tarvitse tehdä.

Lue lisää kestopuusta tästä.

Pergola näkösuoja

Kaiteet osana pergolaa

Pergolat on varustettavissa verkkokaupasta ostettavilla vinorimakaiteilla. Pergolan mitoitus ja vinorimakaiteet on suunniteltu yhteensopiviksi siten, että pergolan tolpat korvaavat vinorimakaiteiden normaalit kulmatolpat. Asennus on näin ollen helppoa ja nopeaa.

Kaiteet antavat pergolalle ulkonäköä ja rajaavat pergolan aluetta. Kaiteet tuovat myös lisää turvallisuutta estäen horjahtamisen tai putoamisen terassilta.

Lue lisää kaiteista tästä.

Lisää yksityisyyttä varustamalla pergola terassin näkösuojilla

Mikäli terassille halutaan yksityisyyttä ja selkeämpää rajausta, on suositeltavaa varustaa pergola vinorimoitetulla näkösuojalla. Näkösuojan voit asentaa yhdelle tai useammalle sivulle, voit myös yhdistellä näkösuojia ja kaiteita.

Riippuvalaisimet terassi pergola

Valaise pergola riippuvaloilla

Riippuvat terassin valaisimet tuovat pergolan kattoon asennettuna upean tunnelman ja jatkavat terassisesonkia pimeneviin iltoihin! Helposti asennettavat valaisimet ovat helppoja asentaa itse ja 12 voltin järjestelmän vuoksi turvallisia käyttää. Voit ohjata valaisimia mobiilisovelluksen avulla tai käyttää hämäräkytkintä, jolloin valaisimet syttyvät illan hämärtyessä ja sammuvat aamulla auringon noustessa.

 

Pergolan käyttökohteet ja sisustusvinkit

Pergolalla varustettu terassi taipuu moneksi! Pergolan avulla terassista jalostuu vaikkapa kesäkeittiö, ruokailutila tai sohvien avulla kotoisa oleskelutila. Voit myös asentaa pergolan osaksi isompaa terassikokonaisuutta, kuten vaikkapa asentamalla 3×3-kokoisen pergolan suuremmalle terassille (3×4, 4×4, 4×5). Voit myös käyttää verkkokaupastamme löytyviä kukkalaatikoita terassin tai pergolan rajaamiseen.

Upotettavilla terassin spottivaloilla saat vielä lisää valoa terassillesi pimeneviin iltoihin.

Pergola iltavalaistuksessa

Terassin sisustaminen

Terassin sisustaminen – 11 ideaa ja vinkkiä miten saat terassistasi viihtyisän!

Terassin sisustaminen herättää tilan henkiin ja tekee terassista ihanan paikan rentoutua, viettää aikaa ja nauttia ulkoilmasta. Terassin sisustus voi kuitenkin olla joskus hieman haastavaa. Tässä artikkelissa jaamme muutamia vinkkejä, jotka auttavat sinua luomaan terassistasi kauniin ja toimivan tilan.

Tilaa Patio Terassien uutiskirje – Luo unelmiesi ulkotila ja nappaa 10% alennuskoodi!

Tilaa Patio Terassien uutiskirje ja avaa portti inspiroiviin ulkotiloihin! Liity yhteisöömme, ja saat ensimmäisten joukossa:

Eksklusiivisia alennuksia: Nauti jäsenetuna erikoistarjouksista ja alennuksista valmisterasseihin, kaiteisiin, pergoloihin ja moniin muihin tuotteisiin. Tilatessasi uutiskirjeen saat heti käyttöösi 10% alennuskoodin.

Vinkkejä pihaan ja puutarhaan: Saat käytännön vinkkejä ja ideoita, miten luoda kaunis ja toimiva ulkotila. Olipa kyseessä sitten rentouttava patio, oma keidas parvekkeelle tai tyylikäs terassi, meillä on sinulle ideoita!

Ensimmäisenä tietoa uutuuksista: Ole ajan hermolla uusimmista tuotteista ja trendeistä ulkotilojen sisustuksessa. Löydä juuri sinulle sopivat ratkaisut!

Asiantuntijoiden neuvoja: Kuule asiantuntijoidemme vinkkejä ja neuvoja ulkotilojen suunnitteluun ja ylläpitoon. Varmista, että ulkotilasi säilyvät kauniina ja toimivina vuoden ympäri.

Tilaamalla uutiskirjeen vahvistan, että olen lukenut ja hyväksynyt Patio Groupin tietosuojaselosteen.
r

Pergolan rakentaminen ei yleensä edellytä rakennuslupaa, mutta asia kannattaa varmistaa kotikuntasi rakennusvalvonnasta.

PERGOLA HANKINTALISTALLA eikä verkkokaupasta löytynyt sopivaa tuotetta?

PERGOLA HANKINTALISTALLA eikä verkkokaupasta löytynyt sopivaa tuotetta?

Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä!