Avoimet työpaikat

Avoimet työ-paikat

KESÄTYÖNTEKIJÄ, 3 PAIKKAA

KESÄ-

TYÖNTEKIJÄ, 3 PAIKKAA

HAEMME KOLMEA (3) KESÄTYÖNTEKIJÄÄ

kesätöihin tuotantoomme Vieremällä. Tehtävässä osallistut tuotannon työtehtäviin osana muuta tuotantotiimiämme. Tuotantotyöntekijän toimenkuvaan kuuluu mm. terassielementtien ja muiden tuotteiden valmistus, pakkaus ja lähetys. Trukkikortti luetaan hakijalle eduksi, mutta ei ole pakollinen. Koulutamme sinut tehtävään. Osana tuotantotiimiämme, huolehdit omalta osaltasi yhtiömme laatustandardien toteutumisesta sekä toimenkuvan turvallisesta toteuttamisesta.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi sähköpostilla: rekry@patioterassit.fi, viimeistään 31.05.2023. Kerro meille lyhyesti itsestäsi, vahvuuksistasi ja osaamisestasi. Liitäthän myös vapaamuotoisen hakemuksesi mukaan.

Lisätietoja tehtävästä sähköpostilla osoitteesta rekry@patioterassit.fi

Vuonna 2020 perustettu Patio Group Oy palvelee koko Suomea Vieremältä käsin, jossa toimipaikkamme ja tuotantotilamme sijaitsevat.  

Patio Groupin toiminta-ajatuksena on ratkaista asiakkaiden toiveita ja haasteita valmiiksi mietityillä sekä mahdollisimman valmiiksi rakennetuilla elementtiratkaisuilla. Työvaiheet tehdään tuotantotiloissa sisätiloissa, missä laadunvalvonta sekä tehokas ja turvallinen työskentely onnistuu helpommin kuin itse tehtynä työmaalla. Tuotannossamme valmistetaan erilaisia elementtiterasseja sekä muita terasseihin liittyviä tuotteita.