VASTUULLISUUS

Vastuullisuus toteutuu Patio Groupin toiminnassa käyttämällä ESG-vastuullisuusstrategiaa. ESG-vastuullisuusstrategia (Environmental, Social, Governance) viittaa liiketoimintamalliin, joka ottaa huomioon ympäristölliset, sosiaaliset ja hallinnolliset näkökohdat. Tämä strategia pyrkii edistämään kestävää kehitystä, vastuullista liiketoimintakäytäntöä ja pitkän aikavälin arvon luomista yritykselle, sijoittajille ja yhteiskunnalle.

Yrityksen vastuullisuus

Ekologinen vastuullisuus on vastuuta ympäristöstä

Maapallo ja ympäristö on meille tärkeintä! Ympäristön huomioiminen lähtee jokapäiväisistä teoista. Me Patio Groupilla pyrimme osaltamme pienentämään hiilijalanjälkeämme ja vaikutustamme ympäristöön seuraavilla tavoilla:

 • Pyrimme minimoimaan materiaalihävikin. Pyrimme optimoimaan materiaalit siten, että hävikki olisi mahdollisimman vähäistä.Kaikki terassien tuotannosta yli jäävä kestopuu hyödynnetään esimerkiksi kukkalaatikoiden valmistuksessa.
 • Suosimme paikallista. Mitä lähempää raaka-aineet, varsinkin puu toimitetaan, sitä pienempi kuljetuksesta aiheutuva vaikutus on. Pyrimme ostamaan puun mahdollisimman läheltä.
 • Kierrätämme. Jos lähetyksessäsi ollut kuormalava ei ole täysin uusi, johtuu tämä siitä että  käytämme meille tulleita lavoja hyödyksi omissa lähetyksissämme.
 • Teemme laatua, joka kestää. Paras tapa vähentää kulutusta on valmistaa kestäviä tuotteita joita ei tarvitse olla uusimassa heti seuraavana kesänä.

Kierrätys ja pakkausjätteiden lajittelu

Omalta osaltasi voit vaikuttaa ympäristöön kierrättämällä pakkauksen tuotteet oikein:

 • Kuormalava vastaanotetaan lajitteluasemalla ja jätekeskuksessa ”puhtaana puujätteenä”. Jotkut yritykset ostavat tai ottavat vastaan kuormalavoja ja kierrättävät niitä uudelleen eteenpäin käytettäväksi, mikäli lavan kunto sen sallii
 • Pakkauksen kiinnitysnauhat on valmistettu PE-muovista ja ne voidaan kierrättää normaalina muovijätteenä.
 • Pakkausmuovi kierrätetään energiajätteeseen tai muovipakkauksiin.
 • Pahvijätteet kierrätetään pahvinkeräykseen, vaihtoehtoisesti se on poltettavissa.
 • Kestopuu kierrätetään kestopuujätteenä jäteaseman kautta.

 

Sosiaalinen vastuullisuus

Sosiaalinen vastuullisuus on osa liiketoimintastrategiaa, jonka tarkoituksena on ottaa huomioon yrityksen vaikutukset yhteiskuntaan ja ympäristöön. Sosiaalisesti vastuullinen yritys pyrkii tekemään eettisiä päätöksiä, joilla on myönteinen vaikutus paitsi yrityksen sisäiseen toimintaan myös sen sidosryhmiin ja yhteisöihin, joissa se toimii.

Yksi keskeinen osa sosiaalista vastuullisuuttamme liittyy työntekijöiden hyvinvointiin ja kehitykseen. Yrityksemme  tarjoaa työntekijöilleen reiluja palkkoja, turvallisia työolosuhteita sekä mahdollisuuksia ammatilliseen ja henkilökohtaiseen kehitykseen. Tämä ei ainoastaan luo työntekijöille parempaa työelämää, vaan myös parantaa työntekijöiden sitoutumista ja tuottavuutta.

Me Patio Groupilla noudatamme reilun liiketoiminnan periaatteita ja eettisiä standardeja. Haluamme varmistaa, ettei liiketoiminnassamme ole suoraan tai alihankinnan kautta osallistuttu ihmisoikeusrikkomuksiin, lapsityövoiman käyttöön tai muihin epäeettisiin käytäntöihin

Hyvä hallintotapa

Etiikka ja Arvopohja. Määrittelemme selkeät eettiset periaatteet ja arvot, jotka ohjaavat liiketoimintaamme. Yrityksemme arvoina ovat:

 • Luottamus
 • Rehellisyys ja täsmällisyys
 • Laadukas työ

Tavoitteenamme on varmistaa, että nämä arvot ovat kaikkien sidosryhmiemme tiedossa ja ohjaavat päätöksentekoamme. Lue lisää yrityksestämme ja arvoistamme tästä.

Riskienhallinta. Laadimme ja päivitämme säännöllisesti riskienhallintasuunnitelmaa, joka kattaa liiketoimintaan liittyvät riskit, kuten myös työturvallisuus- ja ympäristöriskit.

Kestävyyden Integrointi. Integroimme kestävyysperiaatteet kaikkiin liiketoimintaprosesseihimme, mukaan lukien hankinnat, tuotanto ja jakelu. Asetamme selkeät kestävyystavoitteet ja seuraamme niiden saavuttamista säännöllisesti.

Vastuullinen tuotekehitys. Kehitämme tuotteita ja palveluita, jotka edistävät kestävää kehitystä ja vastaavat asiakkaidemme kasvaviin vastuullisuusodotuksiin.

Vastuullinen toimittajien valinta. Valitsemme toimittajat ja kumppanit, jotka jakavat samat vastuullisuusarvot ja -tavoitteet. Seuraamme toimittajiemme suoritusta säännöllisesti ja edistämme vastuullisuutta koko toimitusketjussamme.

Lue lisää vastuullisuudesta ja yritysten yhteiskuntavastuusta tästä.

Tilaa Patio Terassien uutiskirje – Luo unelmiesi ulkotila ja nappaa 10% alennuskoodi!

Tilaa Patio Terassien uutiskirje ja avaa portti inspiroiviin ulkotiloihin! Liity yhteisöömme, ja saat ensimmäisten joukossa:

Eksklusiivisia alennuksia: Nauti jäsenetuna erikoistarjouksista ja alennuksista valmisterasseihin, kaiteisiin, pergoloihin ja moniin muihin tuotteisiin. Tilatessasi uutiskirjeen saat heti käyttöösi 10% alennuskoodin.

Vinkkejä pihaan ja puutarhaan: Saat käytännön vinkkejä ja ideoita, miten luoda kaunis ja toimiva ulkotila. Olipa kyseessä sitten rentouttava patio, oma keidas parvekkeelle tai tyylikäs terassi, meillä on sinulle ideoita!

Ensimmäisenä tietoa uutuuksista: Ole ajan hermolla uusimmista tuotteista ja trendeistä ulkotilojen sisustuksessa. Löydä juuri sinulle sopivat ratkaisut!

Asiantuntijoiden neuvoja: Kuule asiantuntijoidemme vinkkejä ja neuvoja ulkotilojen suunnitteluun ja ylläpitoon. Varmista, että ulkotilasi säilyvät kauniina ja toimivina vuoden ympäri.

Tilaamalla uutiskirjeen vahvistan, että olen lukenut ja hyväksynyt Patio Groupin tietosuojaselosteen.