Viihtyisyyttä ja käytettävyyttä

PUULAATTA pARVEKKEELLE

PUU-

LAATTA

PARVEK-

KEELLE

Parvekkeen sisustaminen kodikkaaksi alkaa lattiasta. Puusta tehty parvekkeen lautalattia antaa uutta ilmettä parvekkeellesi ja on miellyttävä käytössä.

Parvekkeen puulaattalattia antaa tyylikkään ilmeen ja on miellyttävä jalan alla. Ota mitat parvekkeestasi ja tilaa, me valmistamme puulattian tarkasti parvekkeesi mittojen mukaan. Lattia on helppo käsitellä ja asentaminen onnistuu ilman työkaluja.

Puulaatat parvekkeelle

Puu-

laatat parvek-

keelle

 • Parvekkeen lattia ruskea mänty

  Parvekkeen puulaatta | Mänty Ruskea | Mittatilaus

  89,00 /m2
 • Parvekkeen puulattia kuultava harmaa mänty

  Parvekkeen puulaatta | Mänty Harmaa | Mittatilaus

  89,00 /m2
 • Parvekkeen lattia mänty puuvalmis

  Parvekkeen puulaatta | Mänty Puuvalmis | Mittatilaus

  79,00 /m2

Parvekkeen puulaattalattia mahdollistaa kodikkaan sisustuksen

Lattiamateriaali on tärkeä osa parvekkeen sisustusta. Kylmä ja kova betonilattia tai keraaminen parvekelaatta muuttuu puulaatalla kylmästä ja kolkosta lämpimäksi ja viihtyisäksi.

Kun parvekkeen lattiapinta on mieleinen, on sisustamista helppo jatkaa huonekaluilla ja viherkasveilla.

Parvekkeen puulattia toimitetaan helposti käsiteltävinä ja asennettavina elementteinä. Ne on myös helppo nostaa pois puhdistusta varten.

Aidosta puusta tehdyllä lautalattialla teet parvekkeestasi viihtyisän oleskelutilan!

 

 

parvekkeen puulaatta parvekelaatta harmaa
Ruskea parvekelaatta puulaatta

Miellyttävä ulkonäkö

Puulattia luo parvekkeelle lämpimän ja luonnollisen tunnelman. Puu on aina ollut suosittu materiaali sisustuksessa sen aitouden ja ajattomuuden vuoksi. Parvekkeelle asennettu puulattia tuo mukanaan tyylikkyyttä ja visuaalista vetovoimaa. Se muuttaa karun parveketilan viihtyisäksi ulko-oleskelualueeksi ja lisää asunnon käytettävyyttä. Puulattia luo myös kodikkaan tunnelman, joka houkuttelee viettämään enemmän aikaa ulkotilassa.

Mukavuus ja lämpö

Puulaatta tuntuu miellyttävältä paljaiden jalkojen alla, joten voit kävellä paljain jaloin parvekkeella ilman epämukavaa tunnetta. Lisäksi puulaatta eristää lämpöä paremmin kuin esimerkiksi betoni tai laatta. Tämä tekee puulattiasta miellyttävän myös viileämmillä säillä, kun haluat nauttia ulkoilmasta ilman, että jalkasi jäähtyvät liikaa.

Kestävyys

Laadukkaasti valmistettu ja hyvin hoidettu puulattia on pitkäikäinen vaihtoehto parvekkeen lattiapinnoitteeksi. Puu on luontaisesti kestävä materiaali, joka kestää sään vaihteluita ja kosteutta. Uudemmat pintakäsittelyt parantavat entisestään puun kestävyyttä.

puulaatta parvekkeelle
Mänty puulattian materiaalina

Ympäristöystävällisyys on kestävää kulutusta ja kulutusta kestäviä ratkaisuja

Laadukas puulaattalattia on kestävä ja voi kestää vuosia ilman merkittäviä vaurioita. Puu on uusiutuva luonnonvara, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen valinnan. Kun valitset laadukkaan ja kestävän puulattian, voit olla varma siitä, että parvekkeesi pysyy kauniina ja toimivana pitkään.

Parvekkeen puulaattalattia on helppo asentaa ja huoltaa

Puulaatta on helppo ja nopea asentaa, et tarvitse lainkaan työkaluja asentamiseen. Laadukkaasti valmistettu puulattia on myös kestävä ja vaatii vain vähän huoltoa. Säännöllinen puhdistus ja tarvittaessa öljyäminen tai pintakäsittely auttavat säilyttämään puulattian kauniin ulkonäön vuosiksi eteenpäin. Lattiaelementit on helppo nostaa ylös lattialta puhdistusta tai huoltoa varten.

Parvekkeen lattia asennettuna

Monipuoliset mahdollisuudet parvekkeen sisustamiseen

Puulattia tarjoaa monia mahdollisuuksia luovaan suunnitteluun ja viihtyisään sisustamiseen. Voit valita erilaisia puulajeja ja värejä parvekkeen ilmeen mukaan. Lisäksi puulattian päälle voidaan asettaa mukavia ulkokalusteita, pehmusteita ja kasveja, joiden avulla voit luoda haluamasi tunnelman.

Parvekkeen sisustus - Vinkit ja ideat

Parvekkeen sisustus on hieno tapa luoda lisää tilaa ja mukavuutta asunnollesi. Riippumatta siitä, onko parveke pieni kaupunkiasuntojen aarre vai laaja terassi omakotitalossa, se tarjoaa mahdollisuuden luoda oman ulkotilan, jossa voit rentoutua, viettää aikaa ystävien kanssa ja nauttia ulkoilmasta.

Parvekelaatta puusta sisustamisen perustana

Kun suunnittelet parvekkeesi sisustusta, yksi tärkeimmistä näkökohdista on lattiamateriaali. Monet käyttävät erilaisia nimityksiä kuvaamaan parvekkeen lattiamateriaalia, kuten parvekelaatta, puulaatta tai parvekkeen lattia.

Tilaa Patio Terassien uutiskirje – Luo unelmiesi ulkotila ja nappaa 10% alennuskoodi!

Tilaa Patio Terassien uutiskirje ja avaa portti inspiroiviin ulkotiloihin! Liity yhteisöömme, ja saat ensimmäisten joukossa:

Eksklusiivisia alennuksia: Nauti jäsenetuna erikoistarjouksista ja alennuksista valmisterasseihin, kaiteisiin, pergoloihin ja moniin muihin tuotteisiin. Tilatessasi uutiskirjeen saat heti käyttöösi 10% alennuskoodin.

Vinkkejä pihaan ja puutarhaan: Saat käytännön vinkkejä ja ideoita, miten luoda kaunis ja toimiva ulkotila. Olipa kyseessä sitten rentouttava patio, oma keidas parvekkeelle tai tyylikäs terassi, meillä on sinulle ideoita!

Ensimmäisenä tietoa uutuuksista: Ole ajan hermolla uusimmista tuotteista ja trendeistä ulkotilojen sisustuksessa. Löydä juuri sinulle sopivat ratkaisut!

Asiantuntijoiden neuvoja: Kuule asiantuntijoidemme vinkkejä ja neuvoja ulkotilojen suunnitteluun ja ylläpitoon. Varmista, että ulkotilasi säilyvät kauniina ja toimivina vuoden ympäri.

Tilaamalla uutiskirjeen vahvistan, että olen lukenut ja hyväksynyt Patio Groupin tietosuojaselosteen.

Parvekkeen puulaATTALAttia mielessä eikä verkkokaupasta löytynyt sopivaa tuotetta?

Parvekkeen puulaATTALAttia mielessä eikä verkkokaupasta löytynyt sopivaa tuotetta?

Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä!