Viihtyisyyttä ja käytettävyyttä

PUULAATTA pARVEKKEELLE

PUULAATTA PARVEKKEELLE

Parvekkeen sisustaminen kodikkaaksi alkaa lattiasta. Puusta tehty parvekkeen lautalattia antaa uutta ilmettä parvekkeellesi ja on miellyttävä käytössä.

Parvekkeen puulaattalattia antaa tyylikkään ilmeen ja on miellyttävä jalan alla. Ota mitat parvekkeestasi ja tilaa, me valmistamme puulattian tarkasti parvekkeesi mittojen mukaan. Lattia on helppo käsitellä ja asentaminen onnistuu ilman työkaluja.

Puulaatat parvekkeelle

 • Parvekkeen lattia ruskea mänty

  Parvekkeen puulaatta | Mänty Ruskea | Mittatilaus

  89,00 /m2
 • Parvekkeen puulattia kuultava harmaa mänty

  Parvekkeen puulaatta | Mänty Harmaa | Mittatilaus

  89,00 /m2
 • Parvekkeen lattia mänty puuvalmis

  Parvekkeen puulaatta | Mänty Puuvalmis | Mittatilaus

  79,00 /m2

Parvekkeen puulattia mahdollistaa kodikkaan sisustuksen

Lattiamateriaali on tärkeä osa parvekkeen sisustusta. Kylmä ja kova betonilattia tai keraaminen parvekelaatta muuttuu puulaatalla kylmästä ja kolkosta lämpimäksi ja viihtyisäksi.

Kun parvekkeen lattiapinta on mieleinen, on sisustamista helppo jatkaa huonekaluilla ja viherkasveilla.

Parvekkeen lautalattia toimitetaan helposti käsiteltävinä ja asennettavina elementteinä. Ne on myös helppo nostaa pois puhdistusta varten.

Aidosta puusta tehdyllä lautalattialla teet parvekkeestasi viihtyisän oleskelutilan!

 

 

parvekkeen puulaatta parvekelaatta harmaa
Ruskea parvekelaatta puulaatta

Miellyttävä ulkonäkö

Puulattia luo parvekkeelle lämpimän ja luonnollisen tunnelman. Puu on aina ollut suosittu materiaali sisustuksessa sen aitouden ja ajattomuuden vuoksi. Parvekkeelle asennettu puulattia tuo mukanaan tyylikkyyttä ja visuaalista vetovoimaa. Se muuttaa karun parveketilan viihtyisäksi ulko-oleskelualueeksi ja lisää asunnon käytettävyyttä. Puulattia luo myös kodikkaan tunnelman, joka houkuttelee viettämään enemmän aikaa ulkotilassa.

Mukavuus ja lämpö

Puulaatta tuntuu miellyttävältä paljaiden jalkojen alla, joten voit kävellä paljain jaloin parvekkeella ilman epämukavaa tunnetta. Lisäksi puulaatta eristää lämpöä paremmin kuin esimerkiksi betoni tai laatta. Tämä tekee puulattiasta miellyttävän myös viileämmillä säillä, kun haluat nauttia ulkoilmasta ilman, että jalkasi jäähtyvät liikaa.

Kestävyys

Laadukkaasti valmistettu ja hyvin hoidettu puulattia on pitkäikäinen vaihtoehto parvekkeen lattiapinnoitteeksi. Puu on luontaisesti kestävä materiaali, joka kestää sään vaihteluita ja kosteutta. Uudemmat pintakäsittelyt parantavat entisestään puun kestävyyttä.

puulaatta parvekkeelle
Mänty puulattian materiaalina

Ympäristöystävällisyys on kestävää kulutusta ja kulutusta kestäviä ratkaisuja

Laadukas puulattia on kestävä ja voi kestää vuosia ilman merkittäviä vaurioita. Puu on uusiutuva luonnonvara, mikä tekee siitä ympäristöystävällisen valinnan. Kun valitset laadukkaan ja kestävän puulattian, voit olla varma siitä, että parvekkeesi pysyy kauniina ja toimivana pitkään.

Parvekkeen puulaatta on helppo asentaa ja huoltaa

Puulaatta on helppo ja nopea asentaa, et tarvitse lainkaan työkaluja asentamiseen. Laadukkaasti valmistettu puulattia on myös kestävä ja vaatii vain vähän huoltoa. Säännöllinen puhdistus ja tarvittaessa öljyäminen tai pintakäsittely auttavat säilyttämään puulattian kauniin ulkonäön vuosiksi eteenpäin. Lattiaelementit on helppo nostaa ylös lattialta puhdistusta tai huoltoa varten.

Parvekkeen lattia asennettuna

Monipuoliset mahdollisuudet parvekkeen sisustamiseen

Puulattia tarjoaa monia mahdollisuuksia luovaan suunnitteluun ja viihtyisään sisustamiseen. Voit valita erilaisia puulajeja ja värejä parvekkeen ilmeen mukaan. Lisäksi puulattian päälle voidaan asettaa mukavia ulkokalusteita, pehmusteita ja kasveja, joiden avulla voit luoda haluamasi tunnelman.

Parvekkeen puulaATTALAttia mielessä eikä verkkokaupasta löytynyt sopivaa tuotetta?

Parvekkeen puulaATTALAttia mielessä eikä verkkokaupasta löytynyt sopivaa tuotetta?

Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä!