Tuotteet

Jokainen piha ansaitsee terassin!

 

Pihan ja puutarhan sisustus alkaa terassilta. Patio Terassien toiminta-ajatuksena on tarjota laadukkaita ja helposti asennettavia ratkaisuja pihaan ja puutarhaan.

Tuotteemme valmistetaan kotimaisin voimin Vieremällä, Pohjois-Savossa. Tuotteillamme onkin Suomalaisen työn liiton myöntämä Avainlippu-merkintä. Pyrimme suosimaan kotimaisia ja mahdollisimman lähellä valmistettuja tarvikkeita ja raaka-aineita. 

Kaikissa tuotteissamme lähtökohtina ovat laatu ja hyvä työnjälki sekä asentamisen helppous ja nopeus. Tavoitteenamme on tarjota sinulle enemmän aikaa patiolla, ei sitä rakentaessa.

Valitsemme raaka-aineet ja tarvikkeet huolella ja pyrimme minimoimaan hävikin tuotantovaiheessa. Tärkeänä osana vastuullista tuotesuunnittelua on nykyisillä materiaaleilla toteutettavat, mahdollisimman pitkään kestävät ratkaisut.

Patio valmisterassit

Patio valmisterassi on helposti ja nopeasti toteuttava laadukas terassiratkaisu sinulle, joka arvostat omaa aikaasi ja hyvää laatua.

Moduulirakenteinen valmisterassi sopii niin uudiskohteisiin kuin olemassa oleviin rakennuksiin sekä myös vapaa-ajan asumiseen.

Laadukas ja mittatarkka valmisterassi asentuu käden käänteessä eikä lopputulos ulkonäöltään poikkea paikallaan rakennetusta terassista.

Katso asennusvideo tästä.

Terassi kalusteilla

Terassin kaiteet

Ryhtiä ja tyylikkyyttä terassillesi! Tyylikäs kaide viimeistelee laadukkaan terassikokonaisuuden. Mallistostamme löydät köysi-, vinorima- ja pystyrimakaiteet. Valittavanasi on useita värivaihtoehtoja.

Kaiteet ovat myös terassilla olijoiden turvallisuutta varten. Kun putoamiskorkeus ylittää tietyn rajan, tulee terassi varustaa kaiteilla tai suojakaiteilla.

Pergolat

Puurakenteinen pergola nostaa terassisi ilmeen uudelle tasolle! Pergola jakaa tilaa ja tuo viihtyisyyttä pihallesi tai puutarhaan.

Olipa haaveenasi oleskelutila, kesäkeittiö,  palju tai ulkoporeallas, tarjoaa pergolamme näille tunnelmallisen ja suojaisan sijoituspaikan. Voit varustella pergolasi esimerkiksi valoilla tai näkösuojalla!

Pergola ja terassivalot

Parvekkeen puulattiat

Parvekkeen sisustaminen kodikkaaksi alkaa lattiasta. Puulattia antaa tyylikästä ilmettä parvekkeellesi ja on miellyttävä käytössä.

Puulattia valmistetaan tarkasti sinun parvekkeesi mittojen mukaan. Asentaminen on helppoa eikä vaadi mitään työkaluja.

Puulattia lisää parvekkeesi käytettävyyttä kaikkina vuodenaikoina!

Terassiprojekti mielessä?
Ota yhteyttä