Haluatteko varata Parklet-terassillenne toimitusajankohdan, mutta lupa-asiat eivät ole vielä selvät? 

PATIO PARKLET ENNAKKO-TILAUS

patio parklet ENNAKKOTILAUS

Parklet terassi

ENNAKKOTILAUS

-15% ENNAKKOTILAAJAN ETU 28.2.2024 SAAKKA

Ennakkotilauksella on mahdollista varmistaa Patio Parkletin toimitusajankohta ja saatavuus, vaikka lupaprosessi olisi vielä kesken tai sitä ei ole vielä aloitettu. Saatte varattua haluamanne toimitusajankohdan sivun alalaidassa olevalla lomakkeella.

Vastaanotettuamme varauksenne, varmistamme kyseisen ajankohdan  sopivuuden ja laskutamme 499€ varausmaksun tuotteen hinnasta, jolla varmistamme tuotteen saatavuuden tuotannostamme toivotulle päivämäärälle.

Toimitamme sopivat pohjapiirrokset ja yleiskuvat lupahakemusta varten.

Jos tilaus peruutetaan asiakkaan puolelta, varausmaksua ei palauteta. Loppusumma vähennettynä ennakkovarausmaksulla tuotteenne kokonaishinnasta laskutetaan ennen toimitusta. Mahdolliset muutokset tilaukseen laskutetaan erikseen. Ennakkotilaus on yhdistettävissä myös kampanjoihin, ellei sitä erikseen suljeta pois kampanjaehdoissa.

Rahtihinnat lisätään tuotteen hintaan. Mahdolliset alennukset eivät koske rahtihintoja. Rahtihinnat on mainittu alla olevan lomakkeen valikossa, kunkin Parklet-tyypin mukaan.

VARAA toimitusaikasi tästä

varaa toimitusaikasi tästä

Täytä allaoleva lomake ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian!

Palvelemme teitä mielellämme! Lisätietoja sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@patioterassit.fi tai soittamalla 0207306920.