puulaatta parvekkeelle parvekelaatta

Parvekelaatta puusta: Parvekkeen sisustamisen perusta

Kun suunnittelet parvekkeesi sisustusta, yksi tärkeimmistä näkökohdista on lattiamateriaali. Monet käyttävät erilaisia nimityksiä kuvaamaan parvekkeen lattiamateriaalia, kuten parvekelaatta, puulaatta tai parvekkeen lattia. Tässä tutustumme parvekkeen puulattiaan ja sen rooliin tyylikkäässä parvekkeen sisustuksessa.

Parvekkeen puulattian edut

Tyylikkyys: Parvekkeen puulattia luo välittömästi tyylikkään ja lämpimän ilmeen. Se sopii erinomaisesti erilaisiin sisustustyyleihin, oli sitten kyseessä moderni kaupunkiparveke tai rustiikkinen maalaistunnelma.

Kestävyys: Laadukkaasti hoidettu puulattia voi kestää vuosia. Puu on luonnostaan kestävää ja sietää hyvin sääolosuhteita.

Helppo Huolto: Parvekkeen puulattia on helppo pitää puhtaana. Riittää, kun säännöllisesti harjaa ja pyyhkii sen, jolloin se säilyttää kauniin ulkonäkönsä.

Parvekkeen sisustus puulaatta parvekelaatta

Parvekkeen puulattia, parvekelaatta vai puulaatta?

Vaikka puhutaan parvekkeen puulattiasta, monilla voi olla tapana kutsua sitä myös parvekelaataksi. Tämä termi voi liittyä erityisesti laattoihin, jotka on valmistettu puumateriaaleista ja joita voidaan asentaa parvekkeelle. Nämä parvekelaatat yhdistävät puun lämpimän ulkonäön ja laattojen kestävyyden.

Puinen parvekelaatta on saatavana puuvalmiina tai valmiiksi käsiteltynä harmaaksi tai ruskeaksi

Parvekkeen lattia ruskea mänty
Parvekkeen puulattia kuultava harmaa mänty
Parvekkeen lattia mänty puuvalmis

Puinen parvekelaatta lattiamateriaalina 

Puulaatta on yleinen nimitys parvekkeen lattiamateriaalista, joka on valmistettu puusta. Puulaatta on erinomainen vaihtoehto parvekkeen lattiamateriaaliksi, koska se kestää hyvin kosteutta ja antaa parvekkeelle luonnollisen ja kutsuvan ilmeen.

Parvekkeen puulattian hoito ja puhdistus

Parvekkeen puulattian pitäminen kauniina ja kestävänä vaatii säännöllistä hoitoa. Suojaa lattiaa sateelta ja auringon UV-säteiltä käyttämällä sopivaa puunsuoja-ainetta. Lisäksi on tärkeää puhdistaa lattia säännöllisesti roskista ja liasta. Puiset parvekelaatat on helppo nostaa pois alustan puhdistamista varten.

 • Parvekkeen lattia mänty puuvalmis

  Parvekkeen puulaatta | Mänty Puuvalmis | Mittatilaus

  79,00 /m2
 • Parvekkeen puulattia kuultava harmaa mänty

  Parvekkeen puulaatta | Mänty Harmaa | Mittatilaus

  89,00 /m2
 • Parvekkeen lattia ruskea mänty

  Parvekkeen puulaatta | Mänty Ruskea | Mittatilaus

  89,00 /m2