luotettavat ja kustannustehokkaat Terassiratkaisut talotehtaille

elementti-terassit

elementti-terassit

Patio valmisterassi on elementtirakenteinen, helposti ja nopeasti asennettava elementtiterassiratkaisu talotehtaiden uudiskohteisiin, niin kuluttaja-asiakkaille kuin julkisiin kohteisiinkin. Elementtirakenteiset tuotteemme mahdollistavat yrityksellenne kustannustehokkaan tavan optimoida työvoimaa ja taloudellisia resursseja projekteissanne sekä alentamaan reklamaatioiden määrää, kun tuotteemme toimitetaan oikeassa työvaiheessa kohteeseen. Kaikki tuotteemme on toimitettavissa asiakkaille myös itse asennettavina kokonaisuuksina.

Valmisterassi asennettuna omakotitalon pihaan

Miksi valita patio Terassit talotehtaanne terassi- toimittajaksi?

Miksi valita patio terassit talotehtaanne terassi- toimittajaksi?

Elementtiterassimme on helppo, nopea ja kustannustehokas tapa toteuttaa uudiskohteiden kaikki terassiratkaisut. Toimitamme terassit ja muut tuotteet työmaalle elementteinä, joko käsin liikuteltavan kokoisina elementteinä tai suurelementteinä. Tuotteemme on myytävissä asiakkaille myös itse asennettavina kokonaisuuksina.

 Kauttamme on saatavilla laaja valikoima erilaisia terasseja useine eri kansilauta- ja materiaalimalleineen, vinorima-, lasi- ja köysikaiteita, portaita ja porraselementtejä, pergoloita, näkösuojia, terassivalaistuksia ja parvekkeen puulattioita.

Valmistamme tarvittaessa terassiratkaisut myös asiakkaanne mittojen mukaan.

Toimituksemme sisältää aina kaiken tarpeellisen tasaiselta sorapediltä ylöspäin valmiiseen terassin lattiapintaan saakka. Myös muut tuotteemme sisältältävät kaiken tarvittavan ruuveista ruuvikärkiin ja vatupassista mittanauhaan.

 

Esimerkki terassikokonaisuuden toimitussisällöstä:

– Terassielementit

– Kaikki asennukseen tarvittavat ruuvit sekä niihin sopivat ruuvikärjet

Säätöjalat asennukseen (tehtaalla elementteihin valmiiksi kiinnitettyinä)

Betonilaatat säätöjalkojen alle

Aluskankaan estämään rikkaruohojen kasvua terassin alle

Asennusohjeet

Vatupassin

Mittanauhan 

Elementtirakenteisella valmisterassilla vältetään perinteisen, paikallaan rakennettavan terassin suunnittelun, hankinnan ja toteutuksen haasteet. Laatu on meille kunnia-asia, josta emme ole valmiita tinkimään.

 

Helppo asennus ja toimitusvarmuus

Ei sahaamista eikä muitakaan meluisia eikä pölyisiä työvaiheita työmaalla. Asennus kestää tyypillisesti muutamia tunteja. Toimitamme tilauksen työmaalle sovittuna ajankohtana. Tuotteemme ovat myös toimitettavissa kokonaisuuksina, jotka asiakas voi halutessaaan asentaa itse.

Notkumaton rakenne

Valmisterassin runko on valmistettu kestämään kovaa käyttöä. Runko ei notku eikä elä suuremmankaan väkimäärän alla.

Lisäarvoa uuteen kotiin ja rakennukseen

Patio Terassien jatkuvasti vahvistuva brändi tarjoaa lisäarvoa toiminnallenne sekä asiakkaillenne. Kaikki terassimme sisältävät brändiimme kuuluvia elementtejä, jotka on mietitty yhtä huolellisesti kuin tuotteemmekin.

Tiedät mitä myyt

Laatuvarmistutettu tuotantomme ja ratkaisulähtöinen asiakaspalvelumme takaa toimivan ja sujuvan kokonaisuuden koko myynti- ja suunnitteluprosessin ajan. Emme unohda asiakasta myöskään kaupanteon jälkeen.

Laadukas työnjälki

Sisätiloissa tapahtuva ja laatuvarmistettu tuotanto takaa hyvän lopputuloksen. Laatu on meille kunnia-asia! Valmistamme vakiokokoisia sekä mittattilauskokoisia tuotteita asiakkaan suunnitelmien mukaan.

5 vuoden runkotakuu

A-kyllästysluokan kestopuusta valmistettu terassin runko, käsitellyt leikkauspinnat ja haponkestävät ruuvit takaavat kestävän runkoratkaisun.

Yhteistyömme hyödyt?

Yhteistyömme hyödyt?

 • Kustannustehokas tapa vapauttaa työvoimaa ja taloudellisia resursseja tuottavimpiin kokonaisuuksiin
 • Laatuvarmistettu tuotanto, kontrolloiduissa tuotantotiloissa vakioiduin tuotantomenetelmin
 • Ei materiaalihävikkiä työmaalla
 • Etukäteen varmistetut kustannukset
 • Toimitusvarmuus
 • Reklamaatioiden väheneminen, kun tilaus toimitetaan oikeassa työvaiheessa työmaalle
 • Helppo ja nopea asennus
 • Toimitettavissa asiakkaille myös itse asennettavina kokonaisuuksina
 • Laajempi valikoima asiakkaalle eri terassiratkaisuihin, joka vaikuttaa positiivisesti hankintapäätökseen
 • Laaja valikoima erilaisia terasseja useine eri kansilauta- ja materiaalimalleineen, vinorima-, lasi- ja köysikaiteita, portaita ja porraselementtejä, pergoloita, näkösuojia, terassivalaistuksia ja parvekkeen puulattioita
 • Ratkaisulähtöinen asiakaspalvelu koko projektin ajan
 • 5 vuoden runkotakuu
 • Lisäarvoa brändätyllä terassikokonaisuudella

Tuotevalikoimamme kehittyy jatkuvasti. Tulevaisuudessa tuotevalikoimaamme kuuluvat myös piharakennukset ja roskakatokset sekä laaja valikoima muita uusia tuotteita ja tuoteryhmiä.

Palvelemme teitä mielellämme! Lisätietoja sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@patioterassit.fi tai soittamalla 0207306920.

Löydätte referenssimme täältä:

https://patioterassit.fi/referenssit/

Parklet terassi
Terassi Patio modern lehtikuusiterassi rajaytys