Pallovalosarja terassille

69,00

Tunnelmallinen, helposti asennettava pallovaloketju jonka voit ripustaa seinälle, kaiteeseen tai vaikkapa pergolaan luomaan tunnelmaa ja viimeistelemään terassisi tai pergolasi.

Tuotetunnus (SKU): PLUXPVS Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Tunnelmallinen, helposti asennettava Partylight- pallovaloketju jonka voit ripustaa seinälle, kaiteeseen tai vaikkapa pergolaan luomaan tunnelmaa ja viimeistelemään parvekkeen, terassisi tai pergolasi. Ketjussa on 10 pallovaloa metrin välein, sekä 2m jatkokaapeli. Se voidaan liittää toiseen Garden Lights Partylight valaisinkaapeliin tai 12 voltin muuntajaan, joka sisältyy pakettiin. Voit liittää jopa 5 Garden Lights Partylight valosarjaa peräkkäin. Asentamisen ja kytkemisen voit tehdä 12V järjestelmän ansiosta itse.

Tunnelmallinen valaistus

LED-pallovalosarja tarjoaa pehmeän ja tunnelmallisen valaistuksen, joka luo viihtyisän ilmapiirin. Niiden lämminsävyiset ja hehkuvat valot luovat kauniin valaistuskokonaisuuden, joka korostaat parvekkeen tai terassin sisustusta sekä tuo tunnelmaa.

Helppo asentaa

LED-pallovalosarja on erittäin helppo asentaa. Ne tulevat  ripustuskoukuilla, jotka tekevät niiden kiinnittämisestä parvekkeelle tai terassille nopeaa ja vaivatonta. Pallovalosarja on myös säänkestävä, joten voit käyttää sitä ulkona ympäri vuoden.

Energiatehokkuus

LED-valot ovat erittäin energiatehokkaita, mikä tarkoittaa, että ne kuluttavat vähemmän sähköä kuin perinteiset valonlähteet. Tämä säästää energiaa ja vähentää sähkölaskuja. Voit nauttia kauniista valaistuksesta ilman huolta suuresta energiankulutuksesta.

Turvallisuus

LED-valot eivät kuumene samalla tavalla kuin perinteiset hehkulamput, joten ne ovat turvallisempia käyttää ulkotiloissa. Voit jättää ne päälle pitkiäkin aikoja ilman huolta palovaarasta.

Pitkä käyttöikä

LED-valot ovat tunnettuja pitkästä käyttöiästään. Ne kestävät huomattavasti kauemmin kuin perinteiset valonlähteet, mikä tarkoittaa vähemmän huoltoa ja vaihtamista.

LED-valot ovat ympäristöystävällisiä, sillä ne sisältävät vähemmän myrkyllisiä aineita kuin esimerkiksi energiansäästölamput. Niiden pitkä käyttöikä ja vähäinen energiankulutus auttavat myös vähentämään ympäristön kuormitusta.

Lisävarusteena on saatavilla terassivalosarjoihin mobiiliohjaus älypuhelimella.

TEKNISET TIEDOT

  • 10 led-pallovalon ketju
  • yhteisteho 8W, 60 lumenia
  • lämmin valkoinen, 3000K
  • polttimon keskimääräinen käyttöikä: 20 000 tuntia
  • pituus 10 metriä
  • sisältää 2m jatkokaapelin
  • voidaan liittää toiseen Garden Lights Partylight valaistusjärjestelmään tai mukana tulevaan muuntajaan
  • voidaan kytkeä max 5 sarjaa peräkkäin
  • roiskevesitiivis, soveltuu ulkokäyttöön, suojausluokka IP44
  • 3 vuoden takuu