Terassin huoltosetti 20m2 terassille

79,00

Terassin huoltosetti 20m2 kokoiselle kestopuiselle terassille. Sisältää kaiken tarvittavan terassin käsittelyä varten, harjan, hiomatyynyn, terassin pesuaineen, ruskean terassiöljyn, pensselit, pensselipesuaineen ja suojakäsineet.

Paytrail
Klarna terassikauppa
Tuotetunnus (SKU): UPRK2001A-1 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Pidä terassisi loistokunnossa tällä kätevällä terassin huoltopaketilla, joka tarjoaa kaiken tarvittavan terassisi kunnossapitoon ja suojaukseen. Tämä kattava paketti sisältää kaikki tarvitsemasi välineet ja tuotteet, jotta voit pitää terassisi puhtaana, kauniina ja kestävänä vuodesta toiseen.

Paketin Sisältö:

  • Hiontatyyny. Poista mahdolliset tikut ja karheudet terassistasi ennen käsittelyä hiomatyynyllä.
  • Terassin Pesuaine: Tehokas pesuaine, joka poistaa lian, rasvan ja muut epäpuhtaudet terassin pinnalta. Sopii erinomaisesti kaikenlaisten likojen poistoon, jotta terassisi säilyy puhtaana ja raikkaana.
  • Harja: Terassin pesemiseen soveltuva harja, joka helpottaa pesuaineen levittämistä ja terassin puhdistamista ennen terassin öljyämistä.
  • Terassiöljy: Korkealaatuinen terassiöljy, joka suojaa puuta kosteudelta, UV-säteilyltä ja muilta sääolosuhteilta. Öljy syventää puun sävyä ja luo kauniin, kestävän pinnan, joka kestää vuodesta toiseen.
  • Pensselit käsittelyä varten: Ulkokäyttöön tarkoitetut pensselit, jotka on suunniteltu erityisesti terassiöljyn levittämiseen tasaisesti ja tehokkaasti. Pensselit varmistavat, että öljy levittyy tasaisesti koko terassin pinnalle saaden aikaan upean lopputuloksen.
  • Pensselipesuaine: Tehokas pesuaine, joka on suunniteltu puhdistamaan pensselit helposti ja nopeasti käytön jälkeen. Pidä pensselisi puhtaina ja hyväkuntoisina käyttöä varten.
  • Suojakäsineet: Käytä suojakäsineitä suojautuaksesi kemikaaleilta ja pitääksesi kätesi puhtaina ja turvassa terassin huoltotöiden aikana.

Tämä terassin huoltopaketti tarjoaa kaiken tarvittavan terassisi kunnossapitoon ja suojaukseen yhdessä kätevässä paketissa. Pidä terassisi kauniina ja kestävänä vuodesta toiseen näillä laadukkailla ja tehokkailla tuotteilla ja välineillä.

Lue vinkit ja ohjeet terassin pesua, öljyämistä ja huoltamista varten tästä.