Ulkoporras 100cm, yhdellä askelmalla

99,00

Ulkoporras yhdellä askelmalla, suunniteltu terassin portaaksi. Sopii myös paljun portaaksi tai porealtaan portaaksi. Yhdistettävissä myös muihin porrasmalleihin, jolloin porraskokonaisuuden voi suunnitella tarpeen mukaan.

Tuotetunnus (SKU): UPRK1001A Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kestopuurakenteinen 100cm PATIO ulkoporras on ajaton ja kestävä, kotimaassa valmistettu avainlipputuote. Portaat on rakennettu täysin valmiiksi, minkäänlaista kokoonpanoa tai kasaamista ei vaadita.

PATIO ulkoportaan askelmat on tehty massiivisesta, 145x28mm ruskeasta kestopuulaudasta. Laudoituksen välissä on pienet raot, joista vesi pääsee valumaan pois. Leveä laudoitus antaa portaille massiivisen ja tyylikkään ulkonäön. Laudoitus on kiinnitetty ruskeilla rst-ruuveilla. Kestopuu kestää hyvin suomalaisia sääolosuhteita ja on näin ollen varsin huoltovapaa. Huoltotoimenpiteeksi riittää 1-2 vuoden välein tehtävä käsittely puunsuoja-aineella tai öljyllä, ensimmäisenä vuonna käsittelyä ei tarvitse tehdä. Huoltokäsittelyn yhteydessä myös portaiden sävyttäminen värillisellä puunsuoja- aineella on mahdollista.

Tukeva ja notkumaton runkorakenne

PATIO ulkoportaan runko on valmistettu A-luokan kestopuusta, joka soveltuun asennettavaksi maa- tai vesikosketukseen tuleviin rakenteisiin. Runko on valmistettu 48mm vahvasta kestopuulankusta, näin ollen porras ei notku tai elä painavankaan kuorman alla. Kaikki kiinnitykset on tehty ruostumattomasta teräksestä valmistetuilla ruuveilla.

Asennuskohteet

PATIO ulkoporras voidaan asentaa moniin eri kohteisiin. Ulkoportaat soveltuvat asennettavaksi esimerkiksi terassin yhteyteen, ulko-oven eteen tai vaikkapa ulkoporealtaan yhteyteen helpottamaan altaaseen nousua. Ulkoportaita on mahdollista myös yhdistellä valmisterassien kanssa, mikäli halutaan tehdä suurempia kokonaisuuksia.

PATIO ulkoporras toimitetaan täysin asennusvalmiina. Asentaminen ei vaadi työkaluja eikä osaaamista.

Tuotetiedot:

  • Pituus: 1000mm
  • Leveys: 435mm
  • Korkeus: 173mm
  • Askelman korkeus: 173mm
  • Paino: 15kg
  • Väri: Ruskea, kestopuu
  • Materiaali: Ruskea kestopuu, 28x145