PUISET KUKKALAATIKOT

  • Patio terassi kukkalaatikko 50

    Kukkalaatikko ruskea kestopuu 50cm

    69,00
  • kukkalaatikko terassille

    Kukkalaatikko ruskea kestopuu 30cm

    59,00
  • Kukkalaatikko terassille 100cm

    Kukkalaatikko ruskea kestopuu 100cm

    99,00
  • Lehtikuusi kukkalaatikko

    Kukkalaatikko lehtikuusi, pituus 50cm matala

    99,00

PUINEN KUKKALAATIKKO TERASSILLE JA PARVEKKEELLE

 

Kukkalaatikko terassilla
Kestopuu kukkalaatikko

Puinen kukkalaatikko toimii sisustuselementtinä terassille tai parvekkeelle. Valmiina toimitettava kukkalaatikko ei vaadi kokoamista tai kasaamista.

Kukkalaatikoita voi käyttää rajaamaan tai kehystämään parveketta ja terassia sekä jakamaan tilaa. Helposti siirrettävillä kukkalaatikoilla terassin tai parvekkeen sisustaminen käy käden käänteessä. 

Voit tilata kukkalaatikon helposti verkkokaupastamme kotiintoimituksella.

 

Tutustu kukkalaatikoihin verkkokaupassa.

Kukkalaatikot taloyhtiöille ja omien mittojen mukaisesti valmistettuna. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tästä.

[optin-cat id=6289]

Puinen kukkalaatikko kestopuusta tai lehtikuusesta

Mallistostamme löydät kukkalaatikot kestopuisena ja lehtikuusena. Kestopuinen kukkalaatikko on valmistettu A-luokan painekyllästetystä kestopuusta ja kestää hyvin suomalaisia sääolosuhteita sekä kosteutta. Mikäli kestopuista kukkalaatikkoa käytetään kasvatuslaatikkona syötävien kasvien kasvatukseen, tulee puun ja mullan väliin asentaa esim rakennusmuovi tai patolevy.

Lehtikuusesta tehty kukkalaatikko ei sisällä mitään kyllästysaineita, lehtikuusen oma lahonsuoja eli pihka riittää suojaamaan kukkalaatikkoa sääolosuhteilta ja kosteudelta. Lehtikuusesta tehty kukkalaatikko sopii hyvin syötävien kasvien, kuten yrttien kasvatukseen.

Lehtikuusi kukkalaatikot
Kukkalaatikot terassilla

Kukkalaatikko istutusalustana

Kukkalaatikkoon voi istuttaa kukkia, koristekasveja tai vaikkapa syötäviä kasveja kuten yrttejä. Ennen kasvien istuttamista kannattaa kuitenkin tutustua kasvien istutus- ja hoito-ohjeisiin sekä varmistua siitä, että olosuhteet ja kasvatuspaikka sopivat istutettaville kasveille.

Kasvatettaessa syötäviä kasveja kestopuisessa kukkalaatikossa, mullan ja puun väliin tulee asentaa muovi tai patolevy. Voit myös käyttää kukkaruukkuja kukkalaatikoiden sisällä.

Kukkalaatikko minimoi materiaalihävikkiä

Kukkalaatikot valmistetaan pääasiassa terassien tuotannosta syntyvästä ylijäämästä. Tällä tavalla materiaalien materiaalihävikki saadaan minimioitua ja tuotannosta syntyvää jätemäärää vähennettyä. Tämä puolestaan pienentää tuotteen hiilijalanjälkeä.

Puu materiaalina on uusiutuvana raaka-aineena ympäristöystävällinen valinta. Puu sitoo itsensä hiilidioksidia kasvuvaiheessa ja myös valmiina tuotteena. Näin ollen puusta rakennetut tuotteet toimivat myös pitkäaikaisina hiilivarastoina.

Lue lisää täältä.

Kukkalaatikot terassilla

Huolto ja kunnossapito

Puiset kukkalaatikot ovat varsin huoltovapaita mutta oikealla käytöllä ja huollolla saat jatkettua käyttöikää ja pidettyä kukkalaatikot myös hyvän näköisinä.

Kestopuinen kukkalaatikko ei tarvitse ensimmäisen vuoden aikana huoltoa. Puun kuivuttua hyvin, voidaan kukkalaatikon pinta haluttaessa käsitellä.

Pintakäsittely voidaan tehdä joko värittömällä tai sävytetyllä puuöljyllä, tai kuultavalla puunsuoja-aineella. Mikäli haluat säilyttää ruskean kestopuun ominaisvärin, kannattaa käyttää ruskeaksi sävytettyä puuöljyä tai puunsuoja-ainetta. Mikäli kukkalaatikon alkuperäinen väri on voimakkaasti haalentunut, voit myös käsitellä terassin muullakin kuin alkuperäisestä väristä poikkeavalla sävyllä, kuten vaikkapa harmaalla tai mustalla.

Lehtikuusi ei rakenteensa vuoksi tarvitse pintakäsittelyä. Ajan myötä lehtikuusesta tehty kukkalaatikko harmaantuu kauniisti.

KUKKALAATIKOT MYÖS OMILLA MITOILLASI 

KUKKALAATIKOT MYÖS OMILLA MITOILLASI

Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä!