Kukkalaatikko lehtikuusi, pituus 50cm matala

99,00

Luonnonmukaisesta lehtikuusesta valmistettu tukeva ja kestävä kukkalaatikko. Toimitetaan valmiiksi koottuna. Soveltuu hyvin myös yrttien, salaattien ja muiden syötävien kasvien kasvatukseen.

Tuotetunnus (SKU): KLLK50M Osastot: , Avainsanat tuotteelle ,
Lehtikuusesta tehty kukkalaatikko: Helppoa Kauneutta Puutarhaasi

Kukkalaatikko on loistava tapa tuoda luonnonkauneutta puutarhaasi tai terassillesi, mutta jos aika tai käsitöiden tekeminen ei ole sinun juttusi, harkitse valmiina toimitettavaa kukkalaatikkoa. Tämä tyylikäs ja käytännöllinen ratkaisu on tehty 145mm leveästä lehtikuusilankusta ja tarjoaa monia etuja ilman tekemisen vaivaa.

Lehtikuusi - Luonnollinen ja kestävä valinta

Lehtikuusi on erittäin kestävä puumateriaali, joka kestää hyvin kosteutta, lahoamista ja tuhohyönteisiä. Tämä tekee siitä erinomaisen valinnan ulkokäyttöön tarkoitettuihin kukkalaatikoihin, jotka joutuvat alttiiksi erilaisille sääolosuhteille.

Valmiina toimitettava kukkalaatikko - Helppo ja kätevä

Lehtikuusesta valmistettu, valmiina toimitettava kukkalaatikko on suunniteltu siten, että se on helppoja asentaa ja käyttää. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, kun voit keskittyä kasvien istuttamiseen ja puutarhasi kaunistamiseen.

Lehtikuusesta tehty kukkalaatikko - Kauneutta ja kestävyyttä ilman käsittelyaineita

Lehtikuusi on kauniin vaalea puulaji, joka muuttuu ajan myötä hopeisen harmaaksi patinoitumalla. Tämä antaa kukkalaatikolle luonnollista kauneutta ja tekee siitä sisustuselementin terassillesi tai parvekkeellesi.

Lehtikuusesta valmistettu kukkalaatikko sopii loistavasti syötäväksi tarkoitettujen kasvien, kuten salaattien tai yrttien kasvattamiseen.

Valmiina toimitettava kukkalaatikko tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia puutarhan koristeluun ja kasvien istuttamiseen. Voit käyttää kukkalaatikoita:

  • Koristellaksesi parveketta tai terassia: Luo värikäs ja viihtyisä ilmapiiri lisäämällä kukkia ja kasveja parvekkeen tai terassin kukkalaatikkoon.
  • Rajatakseen puutarha-alueita: Kukkalaatikot voivat toimia puutarha-alueiden rajaajina ja antaa selkeän rakenteen ulkotilaasi.
  • Kasvien istuttamiseen: Voit istuttaa monenlaisia kasveja, kuten kukkia, yrttejä, ja vihanneksia kukkalaatikkoon, mikä mahdollistaa tilan tehokkaan käytön ja helpon hoidon.
  • Korostaaksesi pihaa: Kukkalaatikot voivat toimia upeina korostuksina pihallasi, ja voit sijoittaa niihin esimerkiksi näyttäviä kukkakasveja.

Tuotetiedot:

  • Pituus: 600mm
  • Leveys: 300mm
  • Korkeus: 220mm
  • Paino: 10kg
  • Väri: Vaalea lehtikuusi
  • Materiaali: Lehtikuusi

Lisätiedot

Paino 10 kg (kilogramma)
Mitat 500 × 290 × 370 mm (millimetri)