Ale!

Kukkalaatikko ruskea kestopuu 40cm

Alkuperäinen hinta oli: €69,00.Nykyinen hinta on: €59,00.

Ruskeasta kestopuusta valmistettu tukeva ja kestävä 40x40cm kukkalaatikko. Toimitetaan valmiiksi koottuna.

17 varastossa

Tuotetunnus (SKU): KLRK40K Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,
Kestopuinen Kukkalaatikko: Helppoa kauneutta terassillesi tai parvekkeellesi

Kukkalaatikko on loistava tapa tuoda luonnonkauneutta puutarhaasi tai terassillesi, mutta jos aika tai käsitöiden tekeminen ei ole sinun juttusi, harkitse valmiina toimitettavaa kestopuista kukkalaatikkoa. Tämä tyylikäs ja käytännöllinen ratkaisu on tehty 145mm leveästä ruskeasta kestopuulaudasta ja tarjoaa monia etuja ilman tekemisen vaivaa.

Kestopuu - Kestävä ja ympäristöystävällinen valinta

Kestopuu on puunsuoja-aineella käsitelty puu, joka on tunnettu säänkestävyydestään. Kestopuun valmistuksessa käytetään painekyllästämistä, joka tarkoittaa, että puuhun lisätään kyllästysaineita suojaamaan sitä kosteudelta, sieniltä ja hyönteisiltä. Tämä tekee kestopuusta erinomaisen vaihtoehdon ulkokäyttöön, mukaan lukien kukkalaatikoiden valmistukseen.

Valmiina toimitettava kukkalaatikko - Helppo ja kätevä

Kestopuinen valmiina toimitettava kukkalaatikko on suunniteltu siten, että se on helppoja asentaa ja käyttää. Tämä säästää aikaa ja vaivaa, kun voit keskittyä kasvien istuttamiseen ja puutarhasi kaunistamiseen.

Kestopuulaudasta valmistettuja  kukkalaatikoita on saatavilla myös eri kokoisina, joten voit valita sellaisen, joka sopii parhaiten tilaasi ja suunnitelmiisi. Leveästä laudasta valmistettu kukkalaatikko tarjoaa tarpeeksi tilaa kasvien juurille ja tuo myös tyylikkään ja modernin ulkonäön puutarhaasi.

Kestopuinen kukkalaatikko - Kauneutta ja kestävyyttä

Kestopuusta valmistettu kukkalaatikko on kaunis ja pitkäikäinen lisä puutarhaasi. Sen ruskea väri ja yksinkertaisen tyylikäs ulkonäkö sopii hyvin erilaisiin sisustuksiin, ja se säilyttää ulkonäkönsä vuosien varrella ilman suurta huoltoa. Huoltotoimenpiteeksi riittää kerran vuodessa tehtävä käsittely puunsuoja-aineella tai puuöljyllä.

Tuotetiedot:

  • Pituus: 400mm
  • Leveys: 400mm
  • Korkeus: 480mm
  • Paino: 9kg
  • Väri: Ruskea, kestopuu
  • Materiaali: Ruskea kestopuu

Lisätiedot

Paino 9 kg (kilogramma)
Mitat 400 × 400 × 480 mm (millimetri)