Mobiiliohjausyksikkö terassivaloille

89,00

Mobiiliohjausyksikkö terassivaloille

Garden Lights Smart mobiiliohjausyksikön avulla voit ohjata pihavalaistustasi älypuhelimen sovelluksella. Sen voi liittää uuteen tai jo olemassa olevaan Garden Lights valaistusjärjestelmään.

Tuotetunnus (SKU): PLUXMOB Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Garden Lights- mobiiliohjausyksikön avulla voit käyttää älypuhelintasi terassivalojen ohjaukseen. Asentamisen voit tehdä helposti itse, 12v järjestelmän ansiosta. Mobiiliohjausyksikön vastaanottimen voi kiinnittää halutessaan esim seinään tai terassin yhteyteen. Valojen ohjaukseen käytetään SMART- älypuhelinsovellusta.

Garden Lights Smart toimii Bluetooth yhteydellä jonka kantama on avotilassa jopa 80 metriä. Valaistuksen asetukset teet sen helposti älypuhelimesi SMART -sovelluksella, kun se on Bluetooth-yhteydessä ohjausyksikkköön. Kun ohjelmointi on suoritettu, kaikki asetukset jäävät vastaanottimen muistiin. Kun haluat taas muuttaa asetuksia, se käy yhtä helposti SMART -sovelluksella, kun se on jälleen Bluetooth-yhteydessä ohjausyksikköön.

Voit kytkeä SMART -yksikön ohjaamaan koko pihan valaistusta kerralla tai yhdistää järjestelmään useamman yksikön joita voit ohjata itsenäisesti. Jokaisen ryhmän voi ajastaa toimimaan haluttuna aikana tai asettaa automaattisen hämäräkytkimen ohjaamaan valaistusta.

SMART -mobiiliohjainyksiköllä teet pihastasi entistäkin viihtyisämmän ja turvallisen.

Garden Lights SMART -mobiilisovellus on ladattavissa Google Playsta tai App Storesta.

TEKNISET TIEDOT

  • toimii Bluetooth-yhteydellä
  • ohjataan älypuhelimen SMART -sovelluksella
  • ohjelmoitavat ajastimet
  • automaattinen hämäräkytkin
  • virran kulutus 1W
  • IP44, roiskevesitiivis, soveltuu ulkokäyttöön
  • 5 vuoden takuu