Terassin sisustaminen kukkalaatikoilla

Puiset kukkalaatikot osana terassin sisustusta

Olemme viime vuosina nähneet kasvavaa kiinnostusta puutarhanhoitoon ja viihtyisään ulkotilaan sisustamiseen. Yksi suosittu trendi on terassien sisustaminen puisilla kukkalaatikoilla. Puiset kukkalaatikot ovat monipuolisia, luonnollisen näköisiä ja helppoja sisustuselementtejä, jotka voivat lisätä terassille vihreyttä, kauneutta ja persoonallisuutta.

Puiset kukkalaatikot terassilla eivät ole vain käytännöllisiä, vaan myös koristeellisia. Ne voivat toimia sekä kasvien istutusalustana että kauniina koristeina, jotka lisäävät terassin visuaalista houkuttelevuutta. Puiset kukkalaatikot voivat olla eri kokoisia ja muotoisia, ja ne voidaan sijoittaa eri tavoin terassille luodakseen halutun tyylin ja ilmeen.

Ensimmäinen askel terassin sisustamisessa puisilla kukkalaatikoilla on valita oikeat laatikot. Puisia kukkalaatikoita on saatavilla erilaisista puumateriaaleista, kuten lehtikuusesta tai kestopuusta, joilla on erilaiset ulkonäöt ja kestävyysominaisuudet. On tärkeää valita laadukkaat, kestävät ja säänkestävät laatikot, jotka kestävät ulko-olosuhteita pitkään. Laatikoiden koko ja muoto tulisi valita sen mukaan, kuinka paljon tilaa terassilla on käytettävissä ja minkälainen istutusprojekti on suunnitteilla.

Kun laatikot on valittu, voit alkaa suunnitella terassin sisustusta puisilla kukkalaatikoilla. Tässä on joitain ideoita, jotka voivat auttaa sinua luomaan terassistasi upean ulkoilmahuoneen.

kukkalaatikot terassilla

Ideoita kuinka hyödyntää puiset kukkalaatikot terassin sisustuksessa

Luonnonläheinen ja rento tyyli: Puiset kukkalaatikot sopivat täydellisesti luonnonläheiseen ja rentoon tyyliin terassilla. Voit istuttaa niihin erilaisia kasveja, kuten kukkia, yrttejä ja vihanneksia, luoden vehreän ja monimuotoisen puutarhan. Voit käyttää eri kokoisia ja muotoisia kukkalaatikoita luodaksesi mielenkiintoisen ja kerroksellisen ilmeen. Voit myös lisätä joitain muita luonnonmateriaaleja, kuten kiveä, sammalta tai käpyjä, korostamaan luonnollista tunnelmaa.

Moderni ja minimalistinen tyyli: Jos terassisi on moderni ja minimalistinen, voit hyödyntää puisia kukkalaatikoita luodaksesi yksinkertaisen ja tyylikkään ilmeen. Valitse yksinkertaisia ja suoraviivaisia kukkalaatikoita ilman liikaa koristeita. Voit käyttää neutraaleja värejä, kuten valkoista, harmaata tai mustaa, korostaaksesi modernia estetiikkaa. Voit istuttaa niihin minimalistisia kasveja, kuten saniaisia tai ruohokasveja, tai luoda geometrisia asetelmia käyttämällä yhtenäisiä kasvilajeja tai symmetrisiä kukka-asetelmia.

Värikäs ja iloinen tyyli: Puiset kukkalaatikot voivat myös olla loistava tapa lisätä väriä ja iloa terassin sisustukseen. Voit valita kukkalaatikoita eri väreissä, kuten punaisia, keltaisia, sinisiä tai vihreitä, luodaksesi iloisen ja energisen ilmeen. Voit istuttaa niihin erilaisia kukkia, kuten pioneita, ruusuja, päivänkakkaroita tai daalioita, jotka kukkivat eri väreissä ja luovat näyttävän väripaletin terassille. Voit myös sekoittaa kukkia ja lehtikasveja saadaksesi monimuotoisen ja dynaamisen kokonaisuuden.

Oma kasvimaailma: Puiset kukkalaatikot terassilla voivat myös toimia oman kasvimaailman luomisessa. Voit istuttaa niihin erilaisia yrttejä, vihanneksia tai hedelmiä, jotka tarjoavat tuoreita ja herkullisia satoja omasta puutarhastasi. Puiset kukkalaatikot voivat olla käteviä, jos sinulla ei ole pal täksi maata terassilla tai jos haluat pitää kasvit helposti hallittavissa ja erillään muusta puutarhasta. Voit käyttää erikokoisia ja erimuotoisia kukkalaatikoita, jotka antavat terassillesi persoonallisen ilmeen. Voit myös lisätä taulukoita ja penkkejä kukkalaatikoiden ympärille, jotta voit istua ja nauttia oman kasvimaailmasi antimista.

Luonnonläheinen tunnelma: Puiset kukkalaatikot sopivat erinomaisesti luonnonläheisen ja ekologisen tunnelman luomiseen terassilla. Voit valita kierrätyspuusta valmistettuja kukkalaatikoita tai käyttää vanhoja puulaatikoita, jotka saatat löytää kirpputoreilta tai vanhoista rakennuksista. Voit myös jättää kukkalaatikoiden pinnan luonnonmukaiseksi ilman pintakäsittelyä, jolloin puun luonnollinen kauneus ja lämpö pääsevät esiin. Voit istuttaa niihin luonnonkasveja, kuten heinää, katajia, kanervia tai muita paikallisesti esiintyviä kasveja, jotka tuovat luonnonläheistä tunnelmaa terassille.

Monikerroksiset kukkalaatikot: Voit myös käyttää puisia kukkalaatikoita monikerroksisena ratkaisuna terassilla. Voit pinota kukkalaatikoita päällekkäin tai sijoittaa ne eri korkeuksille terassilla luodaksesi korkeuseroja ja kiinnostavia näkymiä. Voit istuttaa erilaisia kasveja eri kukkalaatikoihin luodaksesi monimuotoisia asetelmia ja kerrostettuja maisemia terassille. Tämä antaa terassille ainutlaatuisen ja näyttävän ilmeen, joka houkuttelee katseen ja herättää kiinnostuksen.

Puiset kukkalaatikot ovat monipuolinen ja luonnonläheinen tapa sisustaa terassia. Niiden avulla voit luoda erilaisia tunnelmia ja tyylejä terassillesi, olipa kyseessä sitten moderni, maalaisromanttinen, ekologinen tai vintage-tyyli. Puiset kukkalaatikot tarjoavat myös käytännöllisiä etuja, kuten mahdollisuuden helposti hallita kasveja ja pitää ne erillään muusta puutarhasta.

Kestopuu kukkalaatikko
terassi ja kukkalaatikot
lehtikuusi kukkalaatikko
 • Patio terassi kukkalaatikko 50

  Kukkalaatikko ruskea kestopuu 50cm

  69,00
 • kukkalaatikko terassille

  Kukkalaatikko ruskea kestopuu 30cm

  59,00
 • Kukkalaatikko terassille 100cm

  Kukkalaatikko ruskea kestopuu 100cm

  99,00
 • Lehtikuusi kukkalaatikko

  Kukkalaatikko lehtikuusi, pituus 50cm matala

  99,00
 • Ale! kukkalaatikko terassille

  Kukkalaatikko ruskea kestopuu 40cm

  59,00